Wednesday, June 24, 2009

last preparation



hari ni last preparation for group project presentation.

our group will be present bout

Factor Analysis of Accident at Jalan Johor - Pontian Johor

just because everybody's in holiday mood,
semuanya ceria jerk,
padahal masing-masing nervous.

ini gelagat kami yang sedang berlatih presentation,
tapi still masih enjoy!
oii. esok present lahh !!!! jangan main-main.
kata aku sebagai ahli gila kuasa.

sopy is the coolest one.




sopy totally sick this time. bukan senang dia nak buat perangai macam ni. aku gelak sampai menangis


manja bagai


daus mendandan rambut aku,
hari ni ada mak cik cakap = rambut awak macam anggur ye.
hari ni daus cakap = macam makaroni yang separuh masak separuh tak.
jadahnya semua nih,
rambut aku bukan bahan makanan ok!


gaya mutu keunggulan itu penting


dalam 5 jam kami mesyuarat tingkap,
akhirnya semua bersurai,
tapi still kena touch-up lagi isi-isi penting.
aduhhh.. !!!

sesiapa yang terbaca, niat dalam hati
di mintakkan kami boleh bercakap dalam English selancar mungkin.
ya. aku pelat English.
sebab

mak abah nyaie yayie buyut
~ jawa totok ~

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

da habis present.
yiiihiii...!!!

aku just nak share photo jerk,
cuma aku agak bengang dengan lecturer yang bang kitaorang tu,
hello, can u please shut up n let me finish my word?

yes, i'm angry.
'watchaaa!!' aku karate meja
(meja tak terbelah, tapi tangan aku merah)

pape pown aku happy dengan presentation kitaorang,
dengan suara merdu aku,
n sesi pornografi kitaorang. hekk..!





n now.
aku kat kampung,
menghabiskan masa dengan mengepam badan sendiri,
tapi,
berkat pertolongan mak aku yang masak sedap-sedap,
aku berjaya mendaratkan berkilo-kilo lemak,
thx mom sebab pancing lemak saya yang da hilang tu.

sshuhhhss: mood cuti + internet lemah = cuti borink









8 comments:

DoDu@HaHA said...

huwaaaa.. presentation dalam english..

gud luck!!

tiNy TuNy said...

hahah... kelakar la korg....
bnyk dpt isi x 2?
mcm2 aksi.. hehhe

nur_syahida said...

wakakakaa XD
adoi ai..pelik2 je

btw, all d best.!
bestnyer cuti...heee~

dila john said...

* dodu = thx eh.

* tiny = xdek isi gelak lebey

* sya = thx2... kami kat cni cuti jugak! (ayt jeles)

ayampinko said...

nko layan jer inglish versi jawa..mesti ok punyer..

FARIDAH HANIM BINTI ESHAK said...

yuhu!!!selamat dh presentation korunx kn..
nseb lulus...
sian group yg failed tuh kn...
anyway...dah boleh njoy!!!
SELAMAT BERCUTI!!!

nanchan said...

present?
good luck..
aku pernah...

shakinah said...

nak ikot kau pam badan.
:)