Thursday, June 18, 2009

muda-mudi

sabtu, 20 jun 2009

ada reunion kat sekolah teknik muar,
aku dapat mesej,
reunion bagi tahun 1975 - 2007

aku gelak sampai senak perut,
sebab berapa ribu orang la yang datang nanti,
ahahhaha..

tapi tu bukan isu nya sekarang,
yang aku nak kongsi sekarang ni,
gambar aku masa sekolah dulu,
hehehehe...


budak yang hujung skali tu,
siyes aku lupa nama dia..
sebab dia bukan pure budak dorm aku,
dia masuk lambat..
hoho ~~~

yang aku nak complaint kat sini adalah,
ketua dorm a.k.a atoi,
dia yang paling kecik,
n dia lah yang kahwin dulu,
jeles betul la...
dia da ada anak sorang da,
tapi pre-mature,
mintak-mintak lah tinggi budak tu,
amin....


ni gamba dengan salah seorang geng gagak hitam,
budak penyejuk & penyaman udara gelar kitaorang,
agak kurang ajar,
tapi nama tu lekat sampai habis sekolah,
damn..!!!
jangan cuba usha member aku,
dia da kahwin..
yahh.. aku memang pakai tudung sekolah macam tu,
so jangan complaint sangat ok!

nanti aku balik johor,
aku selongkar gamba-gamba lain,
yang ni cuma the most favourite jerk aku bawak kat kolej.

13 comments:

Anonymous said...

hahahaha...
2 je i nk komen..

nur_syahida said...

ekeke. agak kelakar. heee..~

FARIDAH HANIM BINTI ESHAK said...

weyh...asal blogku jd kedai besi buruk????ngeh3....

ayampinko said...

ok aku tipu kalau aku kata tak kelakar..
hahahahaha... lawa nko masa skolah..

dila john said...

* anon = erk??

* sya = kan da kta xboleh complaint

* hanim = xde jwpn tuk kaw skg.. ngee~~~

* pinky = aku lawa?? merepek sgt, muke serabai, tudung senget2...

ayampinko said...

aku kata lawa jer.. tak maksudkan pun.. memang la serabai.. kang aku sound nko majuk plak..

dila john said...

pinky = klw kaw kta aku serabai pown, aku don mind laa.. huhh... aku mmg serabai pown.. hikhikhik...

.:SoyA BeAn:. said...

jujur seyh..bapak buruk pki tudung cm tu..hahahhaha...meh blaja ngan aku neyh..

ayampinko said...

ok nko serabai..
tapi dulu la..
rambut nko memang kerinting ker..lapar plak aku tengok..

dila john said...

* soya bean = hehe.. tu dlu la, skg da ok, da reti da jdi ladies sejati..

* pinky = ha,ah aku mmg kerinting, rbt aku kaler itam pown kaw nak lapa2, mkn sedap kt airport kan??

shakinah said...

nak tnye gak!
nape kau pakai anak tudung tutp dahi??
HAHAHAHAHHh.
:P

dila john said...

* kinah = ok, let me explain, most of johorian pkai anak tudung mase zaman aku mmg cm gtu... spe xpkai mcm tu mg kodi, or lebih kpda bdk skema...
sume 2 zmn skola, skg da ak xpkai da cm 2, klw xcya korg g jb mostly, akn jmpe dak2 yg pkai ank tudung cm gni...

antigum said...

yeala dah ko yang aja diorg pkai ank tudung mcm tu..muakakka