Monday, June 15, 2009

akan tiba

hari ni,

aku umumkan,
aku da completely da kebah dari demam yang melanda diri aku,
baru seronok nak study gila-gila malam ni.

esok da start exam,

next week my vacation will start,
dengar-dengar cuti sebulan,
kalau tak cukup sebulan,
aku akan cukupkan jugak,
padan muka kaw mentor, carilah aku kat johor sana....

wish me luck for exam tomorrow,
kalau ada yang nak wat solat hajat,
aku galakkan,
nanti aku belanja gula-gula dosen ok!


15 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

hopely success!

FARIDAH HANIM BINTI ESHAK said...

all the best for exam tommorrow....
n us luse..
hehehe....:P

dila john said...

thx u guys...
hoho ~~~

anem,
gud luck 4 ur batch..
hoho~~~

F A R Y N said...

baca buku...
jgn main blog je...
hahaahaha

T.O.P.E.X said...

gudlak!

Basuh Baju said...

terbaik!

dila_fatin said...

ouw..goodluck ya.

well..those 2 words r mine..y?

dila_fatin said...

haha..its ok..

menarik juga ya jadi begitu..

nic meeting ya~

ayampinko said...

pegi baca buka...ker nak keje kat kilang sabun..?jadi promoter..

shakinah said...

best of luck!
ahaaa.
aku punya big exam lama lagi.
adoii

dila john said...

* FARYN = dua2 penting maaa...

* TOPEX = tank tank ki yu

* basuh baju = bila nak basuh baju aku, banyak nihh..

*dila fatin = hehe.. macam komen utk dri sendiri jerk.. hheeheh.. nice 2 noe u..

* pinky = heh, org da penah kje kilang la, xheran...

* kinah = hoho~~~ fighting la kaw ngn adek aku nanti.. hahahha..

hafisze said...

good luck..hehehe...wat elok2 ey..jumpe ag sem dpn nti..=)

sol said...

good luck sesangat wat exam! jgn tau bace belog2 org je hahahah

ayampinko said...

oic.. aku pun..

dila john said...

* pz = hahahha... yah2 sem depan xlame lagi dah nk graduate..

* sol = blog org len sumber inspirasi ok!

* pinky = ahhaha.. senaseb la kite..