Saturday, June 20, 2009

tag dari cik kinah

1. Jika anda mengelamun, apa perkara yang anda fikirkan?
kurus dan kaya

2. Siapakah orang terakhir yang anda msg?
fithry - u kt mne? (sibuk la kaw ex)

3. Brand pakaian kegemaran anda?
jualan murah

4. Benda yang paling anda sayang tetapi telah dirampas atau hilang?
cermin mata aku n rantai. bongok fithry pulang balik !!!!

5. Anda paling tidak suke?
- pemabuk
- mungkir janji
- perut kembung

6. Kalau rakan anda bergosip? Apa yang akan anda lakukan?
eh yeke? aku pown ade denga dy da teruk skg, kaw ade denga ape lagi psl dy?

7. Anda sedang berjalan, tiba2 salah satu tumit kasut bersaiz 3 inci anda tercabut, apa yang akan anda lakukan?
berlagak macam masih ok, n rush to near shoe store. damn u shoe how dare u do me like dis !!!

8. 5 Ciri manusia yang paling menjijikkan pada anda?
* lelaki lembik (putus cinta frust cam pompuan meroyan)
* lelaki yang suka2 dtg, suka2 pergi
* ohh... jgn buat kt org klw xsuka org buat kt kaw ok!
* jgn manja sgt boleh x? aku pown pompuan jugak, xdek la gedik cam kaw
* kedekut ilmu cam kaw pandai sampai jab lagi masuk harvard

9. 3 perkara yang sentiasa membuatkan hidup anda ceria
* internet
* music
* bf bagi present n bwk jln
* kwn blanje mkn

10. Lagu yang mengingatkan anda pada si dia
* romance - ku ingin kamu
* kim yu kyung - starlight tears

11. Kalau anda hampir terjatuh akibat tersepak batu, perkataan pertama yang keluar dari mulut anda?
aarrgghhh.....!!!!

12. Benda yang paling ingin anda lakukan bersama si dia
go 2 da island n sleep at ur arms dear

13. 5 perkara paling romantik yang pernah diberikan oleh si dia kepada anda
a teaddy, a bottle of choclairs, n bantal peluk, the best ever is he cook me a dinner!! hikhikhik... i'm waitting 4 da ring dear...

14. 5 perkara yang paling istimewa mengenai org yang tag anda
* dia rabun,
* dia syg lappy dia yg d curi oleh abg dia
* dia syg mummy dia
* dia suka t-shirt?
* dia xreti duk diam

15. 8 org yang anda akan tag
pinky
hanim
ieka
jane nab
nanchan
hafisze
kiba

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

1. ape jenama tepon bimbit?
soni eriksen

2. bila beli?
2008

3. kaler ape?
hitam itu menawan

4. berape byk msg ade dlm inbox?
byk la, soni dy xdek kasi tau, dlm inbox de bape msg.

5. siapa yg bg msg kat you yg terbaru?
my baby boo

6. gamba yg jadi wallpaper?
aku nga men skatebord (berangan)

7. sila nyatakan;
* missed call: fithry
* received call: fithry
* dialled number: my baby boo


8. kenapa syg tepon bimbit tue?
sebab beli hari yg sma ngn aina, n tu my fav hp

9. berape lame dh gune phone tue?
banyak tanye lah.. da staon laa..

10. siapa insan yg akn ditagged seterusnye?
td da tnye neyh tnye lagi.

12 comments:

FARIDAH HANIM BINTI ESHAK said...

weyh,ko nk tag aku ke????
senang lenang ko erk...tggl GP je ye...ahakx..spe kah si dye????bole tau?

KIBA kline said...

wahhh aku juga akan di tag.
sayang kau doe.
eheheheh
+D

shakinah said...

hahaha.
mana tau aku tak reti duduk diam?
hesyy...

dila john said...

* hanim = spe kta, ade byk lagi ak xanta.. hakhakhak...

* kiba = mesti.. insan terpilih jerk tu...

* kinah = tgk gaye korek idung jerk da tau.. kehkehkeh...

Basuh Baju said...

aku tak ditag..haha

lalu jap blog ni..

ayampinko said...

pinky tu aku kan..
yay aku nak bersorak.. kalau rasa gembira baling bom.. dum dum..

dila john said...

* basuh baju = akn dtg kamu punya giliran

* pinky = hek eleh, wat2 xtau plak dy...

DoDu@HaHA said...

nice sharing..keep it up..

ayampinko said...

nie yang buat aku nak ngorat dila..
biler kita boleh kapel..

ayampinko said...
This comment has been removed by the author.
FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg blog gua ada makan kenduri

Ikut baca doa skali pun takpa..

mud said...

sy tak akan mengelamun yg first tu.
tak akan