Tuesday, March 9, 2010

mencarut

aku rasa macam nak maki sesiapa yang terlibat mengunakan lappy aku atau sesiapa yang tahu password email aku.

shit. shit. shit. shit...!!!!!!

aku macam nak terajang jek siapa yang pergi delete aku punye folder dekat email aku.
siak. bonggok. bodoh. tolol. takde kerja ke nak buka email orang?





tapi aku was was, kalau aku yang delete macam mana? makian tadi tu aku yang dapat ke? tak mungkin aku yang delete, sebab apekejadahnya aku nak delete email penting?

dah, aku nak survey harga punching bag.

7 comments:

Privacy_Resident said...

wowowo~
ape ade dalam folder tu?

dila john said...

ada rahsia.
ehehheh

ahchOng's said...

saya tumpang mencarut disini leh x??
erkkk...
pokemon!!
jebon!!
lemon!!
huh

Shahrul Tanaka Safeai said...

kesian.

HAZRiN said...

kannn....rasa macam celaka.
haih....

JohnJenin said...

Kalau email gmail. Login pastu masuk setting. Scroll sampai bawah sekali pastu klik last activity. Boleh tengok IP address yang login email kamu berserta time dia sekali.

F A R Y N said...

ko mamai ke masa tu?