Thursday, August 13, 2009

sebab

sebab musabab aku da jarang on9,
adalah di sebabkan ini.


aku dengar ada rumors,
sekarang kalau mau guna itu internet kena bayar
cilakak betul..
nama jerk city wifi,
tapi still kena connect guna kabel?
jadahnya? ni yang buat aku nak mencarut tanpa henti...

bayar mahal mahal, hantaran kahwin aku pown tak semahal tu,
pastu facilities macam haram?
what the fish??

ingat ye kolej legenda,
jangan sampai saya buat petisyen. ramai yang tak puas hati nih.
dengar dengar ada yang nak merusuh robohkan post guard yang rupa jamban sempit tu lagi.
sekarang ni, nak guna internet memang limited gila.
malam langsung tak boleh on9.
gila apa??

siapa yang buatkan individual student project aku?
mana kitaorang nak dapat internet kalau bukan terpaksa dapatkan ikhsan guna LAN jerk..
agak la weyh, da cekik duit kitaorang banyak banyak pown tamak lagi ke?
nak pakai streamyx aku da nak habis sem weyh...

aduhaiii...
siapa yang benggap buat macam ni.
kalau aku tak boleh on9 lagi 2 3 hari siap ahh..
aku nak merusuh. aku nak bela lipas ke cengkerik ke anai anai ke,
biar rosakkan barang barang kat kolej.

tunggu jerk la, tak dapat cara kasar,
aku pakai cara halus sikit.
tapi bukan pakai bomoh. halus yang macam mana tu yang aku tak tahu.
syirik pakai bomoh.
ingat tu.!





nota noti: batuk da rupa orang ada masalah jantung apa crita? bila batuk nak baik nih, member member da bakar line dengan cempedak goreng...aallaaahhhh...

13 comments:

KIBA kline said...

pakai la broadband yang laju sangat tue.
hahahaha

Lionel Azry said...

kolej lagenda tak power la!

dila john said...

kiba = brg 2 otw, tunggu jerk laa.. hhahaaahha...

azry = mmg xpower lgsg. cayelah beb.

DoDu@HaHA said...

kolej lagendaa?? kat mane??? kih3..

Paan Tanpa Adik said...

Kolej Lagenda kan? Biasa la...

dila john said...

dodu = xpyh tau la, klw tau mesti xnak lalu punye..

paan = ha,ah.. biase sgt da kolej legenda neyh, nak kne empuk bru seda dri..

Pais Chaos said...

batuk lagi? x jumpa doktr? baheye tu!!!

shakinah said...

ko kolej lagenda eh?
aku hampir masuk situ dulu

dila john said...

pais = da jumpe, xbaik lagi. dokter terbagi ubat dukun agaknye...

kinah = ha,ah... seb baik, kaw xmesuk weyh..

shakinah said...

tu laa.
NASIB BAIK.
kalau tak dapat senior kijam macam kau.
kan?kan?
:P

add ym aku do.
inextri_life
nak nom adek kau uh.
stpm.stpm.

kimisai said...

Gua sebenarnya nak Mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Bagi Semua Bloggerz dan Umat Islam..Gua Mohon Maaf Jika Ada Melakukan Salah Silap Pada Anda Semua..Puasa Biar Penuh....ngeh3...

kimisai said...

lu masuk je broadband..gua bayar...hahaha


tq singgah....

dila john said...

kinah = aku perempuan sopan, takde kejam2 ni weyh..

kimisai =
1. aku xleh puase penuh
2. betul ke nak bayar, jangan main gurau sama hati yg tengah panas mau internet selaju-lajunya nih..