Saturday, January 2, 2010

sorry

maaf untuk semuanya. ahhahaahaha.. (*malu)

minggu depan dah mula berangkat dari kolej legenda tercinta.
tinggalkan segala kenangan pahit manis masam masin bacin......

itu bukan pengakhiran tapi permulaan.
aku bukan malas nak sambung study, tapi adek aku da cabar aku masuk uni lagi power dari dia.
aku bukan pandai mana pown, lawan monopoli baru berapa kali menang jerk,
kalau tak dapat beli utility air dengan api dah nak nangis, ni pulak nak masuk uni.

apa apa pun aku nak ucapkan terima kasih kat facebook sebab
melalaikan aku selama ini dan buat kerja project aku tertangguh.
aahhhhh.... aku sedih mungkin nanti aku tak selincah di kolej beronline
kat umah asek jadi cinderella (jangan caya)

sesiapa nak belanja aku kemeja o blouse di persilakan senang nak pakai interview nanti.
muahahhahahahhahahhaha....


p/s: aku demam k-pop. lalallallallaaaaa.....

2 comments:

Anonymous said...

aku pun sama.

terima kasih facebook!

iskisk



-shax-

mud said...

yaah, facebook banyak berjasa. terima kasih :)