Monday, November 2, 2009

hari yang teruk, yeke teruk?

hari ni rasa macam semua tak betul,
assignment ade 6 tak siap,
thesis lagi.

the worse is, kawan yang da lama jadi kawan tapi aku baru tau kami satu tadika dulu
da pergi buat selamanya. al-fatihah...
tak sempat nak cerita zaman tadika dengan dia bila bersua.

yang hidup mesti diteruskan.
aku lagi 2-3 minggu jerk lagi da nak habis study.
gembira ke keseksaan?
pape pun semuanya akan mengajar aku jadi matang.

*maaf kali ni entri macam budak tadika belajar mengarang untuk pelajar tahun 6.
*doakan aku, lusa aku exam!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

Lionel Azry said...

main fesbuk sudah!

dila john said...

uhh..
virus fesbuk menular dlm dri aku.
hohoohoho~~~

Privacy_Resident said...

selamat maju jaya :D haha~

kimisai said...

jom ikut gua lepak bukit permai...cantik wooooo

Pais Chaos said...

al fatihah.