Friday, September 4, 2009

ke tag ke tag ke tag...


1) Anda rasa anda HOT?
yer. saya da lama da rasa benda ni. sejak kipas ni tak boleh tanggal dy punya bilah, habuk da makin banyak kat penutup kipas tu!!!

2) Upload FOTO kegemaran anda.



3)mengapa anda suka foto ini?
the last trip we spend together and i never have a chance to say that i love u sis. u left us with sorrow. uhh... Nurul efrina Najwa masih cute dan gemuk buncit masa ni.
NUR FARDIYA BINTI JOHAN
(1980 - 2007)



4)bila kali terakhir anda makan PIZZA?
puasa ke-3. uhh.. buncit buncit buncit cuncit perut aku



5) LAGU terakhir anda dengar?
untukmu selamanya - ungu


.
6)Apa yg anda buat selain menyelesaikan TAG ini?
facebook, cium tangan yang masih bau ikan siakap lauk buka tadi



7) Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan NAMA apa?
camelia, siti nurhaliza, lily allen. and the latest katy perry



8) TAG lagi 6 orang
1) kinah
2) pinky
3) soya bean
4) hamim
5)nur syahida
6)fz

9) Siapa no 1 bagi anda?

Kawan. ye kawan. kami tak boleh bersama haram



10) Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
uhh.. 1 class da tau. dengan fz.


11) Kata sesuatu berkenaan dengan no 5..
dia budak yg agak kecik bagi saya. tapi dia hebat sebab lawan berpuluh2 mulut bang dia sedangkan dia hanya sendirian dengan 1 mulut. salute beb.!


12) No 4?
kawan gosip kat kg. ok kantol aku suka gosip. aku gosip budak handsome saja.


13) Siapa orang no 2?
dia kata acik dia metalica.


14) Bagi pesanan kepada orang no 6.
harap harap fz sudi buatkan Individual student project dila.
wewiitt...


tiada paksaan cuma memenuhi permintaan pais yang ketakutan cuba jawab tag dari terubuk masin

5 comments:

shakinah said...

:)


kinah tu orang lain kan?kan?
hehe

dila john said...

jgn perasan.
itu kaw.
hohohoo...

Lionel Azry said...

musim2 tag dah kembali!

Pais Chaos said...

mane de aku takut!!! hishh

green said...

AL fatiha to ur sis~